Goudenlijntjes

Goudenlijntjes

Anne van Goudenlijntjes komt naar het KreaDoe Lentefestival! Spot haar op vrijdag & zondag: ze geeft masterclasses & demo’s bij de stand van HandetteringDoenWeZo, en wordt op vrijdag om 11:30 en zondag 14:00 geïnterviewd in op het Huiskamer podium. Kom jij gezellig langs om hoi te zeggen?

Anne is een illustrator uit Amsterdam. Misschien ken je haar van Instagram & Youtube onder de naam ‘Gouden Lijntjes’, of heb je haar wel eens op tv gezien als tekenexpert bij Koffietijd. Haar doel: creativiteit toegankelijk maken! Goedlachs en enthousiast helpt ze jou in haar online cursussen & online community door je eigen perfectionisme heen en laat ze je het plezier van experimenteren ervaren. Van aquarel tot potlood, van alcoholmarkers tot digitaal op de iPad: er zit altijd wel iets voor jou tussen. Momenteel heeft ze een persoonlijke verslaving voor vogeltjes tekenen, maar tijdens de gezamenlijke live teken-sessies in haar community is het altijd een groot ontdekkingsfeest en bedenken we samen wat we gaan maken. Zo gezellig!

Dit jaar ontwierp Anne de Kreadoe emblemen! Een leuke uitdaging om de vrolijke en kleurrijke sfeer van de Kreadoe te vangen. Of je nou liever tekent of breit, of zelfs meerdere hobby’s hebt: dit is de plek waar wij creatievelingen elkaar ontmoeten! Doe de emblemen op je tas of etui, en je herkent altijd een mede-creatieveling. Want samen maken we de wereld een stukje kleurrijker. Hoe leuk is dat?!

EXPOSANT →