Happy Crafts

Happy Crafts is er voor iedereen die houdt van breien, borduren en haken. In onze winkels in Haarlem en Zwolle en in onze webshop vind je een uitgebreid assortiment brei-, borduur- en haakartikelen, van de nieuwste patronen tot onze unieke brei- en haakpakketten en mooie cadeaus. Onze collectie wordt continu uitgebreid met nieuwe producten, all-in handwerkpakketten en merken. Of je nu zelf graag een kussen knoopt, een deken breidt of een kraamcadeau wilt borduren, wij hebben de juiste handwerkproducten in huis. Wij werken enkel met de meest kwalitatieve topmerken zoals o.a. Durable, Scheepjes, Clover, Knitpro, Lang Yarns, MyBoshi, Bobbiny, Thea Gouverneur, Prym, Permin e.a.

Je bent altijd welkom in onze winkels of online.

Wat gaan we doen tijdens Kreadoe online?
Happy Crafts is hoofdsponsor van KreaDoe Online. Daar zijn we trots op.

Tijdens KreaDoe hebben we op vrijdag een gave winactie van onze populaire Happy Home woondeken. Verder organiseren we een superleuke workshop, zijn we aanwezig in de lobby en hebben we natuurlijk diverse acties.

Op zaterdag 1 november om 12:15 uur geeft Nienke Landman (van Mooidvandraad) een superleuke workshop: borduur je kleding (happy customize). Ben je totaal uitgekeken op je saaie trui, wil je een basic kledingstuk persoonlijker maken of je handschoenen opvrolijken? Bezoek dan de workshop ‘Happy Customize. Tijdens de workshop laat Nienke je zien hoe je met eenvoudige borduursteken leuke bloemmotiefjes borduurt op een trui, een blouse dan wel een paar sokken mooier maakt met een geborduurd initiaal. Niet alleen leuk om te doen, maar ook heel hip èn duurzaam! Duik dus snel in je kledingkast voor een trui, blouse, dikke sokken of (ongevoerde) wanten. Voor deze workshop hoef je geen borduur ervaring te hebben, iedereen kan het leren!

Op zaterdag om 14:25 uur zijn ook Adrielle en Rachel te gast voor een live interview in de lobby. Ze vertellen meer over Happy Crafts en beantwoorden live tijdens KreaDoe Online verschillende vragen.

Acties
Tijdens KreaDoe hebben we diverse winacties en komen we met spetterende aanbiedingen. De aanbiedingen maken we bekend op de KreaDoe Online omgeving en onze website (digitale stand) Houd ons dus in de gaten!

Daarnaast hebben we, exclusief, gesigneerde exemplaren van het nieuwe boek van DenDennis  Dikkie Dik haakboek en van het boek Sock You Two van DenDennis en Mr Knitbear, waar we ook diverse acties mee doen!

EXPOSANT →