KREADOE NAJAAR BEZOCHT

Yes yes.  Eindelijk was het tijd voor KreaDoe. Ik wilde hier al jaren heen en dit jaar wilde ik gaan, hoe dan ook! Als verrassing ben ik samen met mijn moeder gegaan. Zoveel zenuwen hadden we lang niet meer gehad, we hadden er echt zin in!

We zijn met de auto naar Utrecht gereden en vanaf daar hebben we tram gepakt. Aangekomen bij Jaarbeurs werden we nog enthousiaster. We keken ons ogen uit, wat veel knutselspullen! Zoveel had ik nog nooit bij elkaar gezien. En wat veel leuke mensen om ons heen. We hebben genoten van onze koffie en appelgebak met slagroom, uiteraard. 😀 We hebben gedanst en gezongen met de liedjes die werden gezongen door Sven Versteeg. Ook mocht ik meezingen door de microfoon. Ookal was dit erg vals, hij kreeg er kippenvel van (zijn woorden haha).

We hebben natuurlijk leuke spulletjes gekocht om thuis weer creatief bezig te kunnen zijn. We hebben heel veel tips en tricks gevraagd waar we onwijs veel aan hadden. Ook kregen we natuurlijk wat trek. Dus hebben we genoten van onze pizza tonijn. Ook waren wij overal aan het zoeken naar de “grote oranje pompoen” die verstopt zou zijn. Die hebben we helaas niet gevonden maar wat hebben we gelachen en genoten van een echt moeder en dochter uitje. Het lijkt me fantastisch om het KreaDoe Lentefesival ook mee te mogen maken. Dan neem ik weer mijn moeder mee!

Bedankt KreaDoe voor deze fantastische dag. Jullie hebben er maar weer goed werk van gemaakt. En we zijn er hopelijk van de Lente weer bij.

Met creatieve groetjes van Linda en haar Moeder Yvonne ♥️