Karin Luttenberg

Karin Luttenberg komt naar KreaDoe

Karin Luttenberg van Paperfuel komt dit jaar met een eigen stand naar KreaDoe en dat betekent dat je haar de hele week op de beurs kunt vinden. Uiteraard neemt ze haar gloednieuwe boek ‘Schattige diertjes teken je zo!’ mee met daarin meer dan 130 diertjes. Na aankoop kun je het boek laten signeren zodat je een uniek exemplaar mee naar huis neemt. Daarnaast heeft ze ook al haar favoriete materialen mee in een paar verschillende startersets waarmee ze elke dag workshops geeft!

OVER KARIN

Karin Luttenberg brak door als bestsellerauteur met het immens populaire boek Handlettering doe je zo!. Inmiddels heeft ze meer dan 330.000 boeken verkocht en zijn er ontzettend veel mensen die het tekenen en handletteren door haar hebben ontdekt. Ze is een creatieve duizendpoot, werkt als grafisch vormgever, auteur, illustrator en conceptontwikkelaar. Inmiddels heeft ze 14 creatieve boeken op haar naam staan.

NIEUWE DIERTJES BOEK

De schattige diertjes komen eraan! Met meer dan 130 diertjes zit jouw favoriete dier er zeker tussen. Karin leert je in dit nieuwe boek eerst de basis en in een mum van tijd tover jij de leukste diertjes op papier. Wat dacht je van de shoppende mier, de skatende dino of het roodborstje dat altijd in is voor een feestje? En het over-enthousiaste lammetje mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij klaar voor deze cuteness overload?

PRIMEUR OP KREADOE

Karin is apetrots op de samenwerking met Winsor & Newton. Met haar favoriete merk alcoholmarkers heeft ze een eigen set promarkers samengesteld speciaal voor bij dit boek. Er staan dit keer namelijk ook gekleurde diertjes in en deze zijn allemaal met deze set ingekleurd. De set van 6 promarkers ‘The cute animal set’ vind je op de KreaDoe.

WORKSHOPS

Elke dag geeft ze maar liefst vier workshops waarin ze je meeneemt in de wereld van de schattige diertjes. Karin legt je de basis van het diertjes tekenen uit. Uiteindelijk ga je aan de slag met toffe kleurtjes en ga je naar huis met je eerste diertje!

Wil je alvast inspiratie opdoen? Volg Karin dan op haar instagram kanaal (@paper_fuel) of bezoek haar website: www.paperfuelstore.nl of start meteen met een online cursus: www.paperfuelpractice.nl

Foto’s ©Lizet Beek bij www.alpacaboerderij.nl

EXPOSANT →