Doe mee met MACRAME, met de touwtjes in handen is macramé weer helemaal 2021. Colours of Life geeft een workshop voor een macramé plantenhanger met het nieuwe single twist Durable Rope garen. Deze garens zijn gemaakt van 70% gerecycled katoen en 30% gerecycled polyester. Hierdoor zijn de garens 100% eco-friendly! Er zijn 14 verschillende kleuren, waardoor je de plantenhanger kunt maken in de kleur die het beste in jouw interieur past. Met één klos Durable Rope, die in het macramé pakket zit, is er één plantenhanger te maken en een iets kleinere plantenhanger of veer. Tijdens de workshop wordt de techniek voor het maken van de veer uitgelegd. Bij de workshop komen verschillende knoopsteken aan bod. Alle technieken worden duidelijk uitgelegd door Stefanie van Heusden van Colours of Life.

Met macramé is veel meer te maken dan alleen plantenhangers, denk dan aan leuke home Deco zoals wandhangers, kussens, kleden en onderzetters. Wil jij meedoen met deze workshop? Nee dan een kijkje bij Colours of life.

Bekijk onze site voor alle garens en patronen! www.durableyarn.com Of volg ons op social media. Facebook: https://www.facebook.com/Durableyarns/ Instagram: https://www.instagram.com/durableyarn/