Maak een gesloten Ecosysteem – Ecolifetube

Tijdens deze workshop leer je hoe je van A tot Z een zelfregulerend Ecosysteem maakt en tevens onderhoud. Wat is de beste plek voor jou creatie in huis? Je maakt gebruik van een zeer divers aanbod aan tropische plantjes, varens en mossen. Met alle geleverde ingrediënten maak je je eigen fijne compositie. Alleen met groentinten of met kleur. Tot slot plaats je de kurklamp op de fles en bedien je het LED-lampje met een afstandsbediening. Groene vingers heb je niet nodig, iedereen kan het, vele mensen worden helemaal ZEN van deze workshop.

Wil jij meedoen met deze workshop? Koop hier het workshop pakket!

Inhoud workshoppakket:

  • In het pakket treft u een Tube van 5 Liter met label, kurklampje en afstandsbediening. Je kiest voor een hergebruikte tube (gunstig geprijsd) met lichte gebruikerssporen of een nieuwe.
  • Verder zitten er ruim voldoende tropische plantjes, varens en mossen in het pakket.
  • Een zakje kiezels, actieve koolstofkorrels en aarde. Een trechter, beschrijving en tot slot maak je met de springstaartjes (levende beestjes) het geheel bioactief.

Ps. Ook de andere maten (20 Liter en 30 Liter bollen) zijn te bestellen om deel te kunnen nemen aan de workshop.

In de bestelling kies je ervoor om je pakket te laten verzenden of haal je je tas op aan de Gansstraat 170 in Utrecht. Afhalen is mogelijk vanaf 26 Mei. De tasjes staan dan klaar op naam en worden uitgereikt door de portier van het oude Pieter Baan Centrum waar ons atelier is gevestigd.

EXPOSANT →