Make it a cute xmas! 

Karin Luttenberg van Paperfuel heeft altijd een beetje problemen met stilzitten! Daarom bedacht ze voor deze kerst nog een toffe nieuwe online cursus: ‘A cute christmas’. In 5 lessen teken je de meest lieve, stoere en schattige kersttekeningen. Vliegende meisjes komen voorbij, diertjes die niet van de kerst zuurstokken af kunnen blijven en de stoere elf die je niks wijsmaakt deze kerst. Kortom genoeg leuks om deze donkere dagen voor de feestdagen mee door te komen. 

PROMAKERS OP ALCOHOLBASIS 
In de cursus wordt gewerkt met de alcoholmarkers van Winsor & Newton. Die heb je vast gezien op de stand van Paperfuel tijdens de KreaDoe. Wil je de magie van deze stiften ontdekken dan moet je vast en zeker meedoen. Deze cursus is perfect om te proeven aan de mogelijkheden van de alcoholmarkers. Wist je bijvoorbeeld dat je vlakken zonder strepen krijgt door de inkt? Daarnaast kun je supermooi kleuren in elkaar laten overlopen en door het speciale papier kun je oneindig in lagen blijven werken.

HUISWERKOPDRACHTEN 
Naast de lessen krijg je ook leuke huiswerkopdrachten. Deze vind je bij het werkblad dat bij elke les te downloaden is. Hier staan alle tips en tricks nog eens op een rij in. Superhandig als naslagwerk.

DONATIE KWF 
Deze cursus heeft een speciale prijs! Zie het als een cadeautje van Karin voor kerst voor jou. Voor slechts €20,- kun je alle 5 lessen volgen. Bij aanschaf van een ticket steun je ook nog eens het goede doel. Er wordt bij elk verkocht ticket namelijk €5,- afgedragen aan KWF. 
Ben je al overtuigd? Hier vind je meer info en voorbeelden van waar je mee aan de slag gaat.

Je creaties kun je delen met #paperfuelxmas en door @paper_fuel te taggen. Karin is erg benieuwd naar je mooie kerstcreaties!