Sara Lindenhols

Sara Lindenhols

Haar allereerste creatieve debuut op Kreadoe was middenin de lockdown. Haar ‘cartoonvogeltjes’ workshop trok toen direct meer dan 700 live deelnemers. Onnodig om te zeggen dat dit succes voor haar een onwijze motivatie was om nog meer creativiteit uit te delen (waaronder op haar facebook & instagram). Het duurde daarna echter nog een jaar voor ze de stap naar ondernemerschap durfde te zetten maar inmiddels heeft ze al meer dan 1700 online tekencursussen verkocht en verschenen er al 10 stempelsetjes van haar hand!

Behalve ‘Iedereen kan tekenen’ is haar motto ‘Met volle angst vooruit’. Want ze is een enorme angsthaas. En komt daar eerlijk voor uit.

Demonstratie & interview
Kom vrijdag om 12:30 – 13:00 uur kijken bij KreaDoe on Stage en ontdek zelf dat je met een paar simpele basisvormen, een vierkantje hier en wat cirkeltjes daar, al heel snel een grappig cartoonpoppetje hebt getekend! Zelfs wanneer je nog nooit hebt getekend. Kom vooral kijken – en meedoen- want tijdens de demonstratie geeft Sara ook een leuke kadobon weg!

Demonstratie
Kom kijken en ontdek zelf dat je met een paar simpele basisvormen, een vierkantje hier en wat cirkeltjes daar, al heel snel een grappig cartoonpoppetje hebt getekend! Zelfs wanneer je nog nooit hebt getekend. Kom vooral kijken – en meedoen- want tijdens de demonstratie geeft Sara ook een leuke kadobon weg!

Extra feitjes

  • Ik illustreerde op mijn 19de al een boek – maar bedacht toen nog niet dat je met tekenen je geld kon verdienen.
  • Mijn allereerste cursus heette ‘bikinidames’ – ik hoopte toen op 20 deelnemers maar dat werden er meer dan 200.
  • Inmiddels zijn er ook al 10 stempelsetjes van mijn hand op de markt. (Een aantal via Craftemotions en een aantal via Carlijnsdesign)
  • Met meer dan 20 jaar ervaring in het voortgezet onderwijs weet ik mijn cursussen en workshops heel toegankelijk en vooral plezierig te maken. Zowel prille beginners als iets gevorderden haken met plezier aan.
  • Ik heb een gratis facebookgroep Drawing Diva’s waar ik met regelmaat (gratis) creativiteit uitdeel.
  • Ik eindig al mijn workshopvideo’s met de uitspraak ‘toedels’.
  • Ik ben een ongelooflijke angsthaas – heb heel veel fobieën maar ook de mindset dat je dingen kan doen desondangst. En probeer die positieve mindset tijdens workshops en lessen door te geven.
EXPOSANT →