Geef je interieur een boost

Laatst was het mijn beurt om een etentje te organiseren. Om de beurt sloven mijn vier vriendinnen en ik ons uit om onze kookkunsten te tonen en de nieuwtjes van onze inrichting aan elkaar te showen. Iedereen genoot van het eten en tijdens het nagerecht hoorde ik hen met bewondering over mijn nieuwste interieuraanwinst praten.

“Wat leuk, je kan het bijna als een gezellige schemerlamp gebruiken.”; zei Anja. Waarna Shannon opmerkte dat de kleur van de planten zelfs perfect bij het interieur paste.

“Ja dat heb ik zelf gemaakt”, zei ik zo achteloos mogelijk. Bewonderende blikken werden in mijn richting geworpen. Maar hoe dan? Ik schaamde me bijna om toe te geven dat ik het prachtige resultaat met weinig moeite had bereikt.

Ik kocht het ecosysteem in een unieke webshop, waar je de glazen pot, de planten en de accessoires naar eigen idee kan samenstellen. Je kan zelfs een deksel bestellen met verlichting er in. In no time kan je aan de gang om je ecosysteem te bouwen. Ik bestelde planten in de kleuren van mijn interieur in combinatie met grijs en wit grind. De verlichting maakte het design af. Het resultaat was echt adembenemend. Dat vonden mijn gasten ook.

Ik heb het ecosysteem op een tafeltje gezet. Een plaats waar niet zoveel gebeurde. Met wat decoratieve elementen er om heen werd het opeens een heel interessant hoekje dat echt op een positieve manier de aandacht trok. Zelfs als mijn vriendinnen er niet zijn om  het zelfbouw-project te bewonderen, zit ik ’s-avonds met een kop thee op de bank te genieten van de knusse uitstraling die mijn huiskamer nu heeft.

Ben je geïnteresseerd in een DIY-ecosysteem dat jouw leefruimte sfeer geeft? Neem eens een kijkje op Plantania.nl en laat je creativiteit de vrije loop. Succes gegarandeerd!

Deel

Gekopieerd
annefleur

Gerelateerde artikelen