CreaChick

CreaChick

YES! CreaChick komt weer naar KreaDoe en er staan allerlei leuke dingen op de planning. Zo kun je met CreaChick op de foto en haar nieuwe merchandise kopen. Ook is het mogelijk om in het MUS Theater workshops te volgen en wie die workshops geven? Lees gauw meer!

Over CreaChick
Maris van Modem is een Nederlandse artiest en op internet bekend als CreaChick. Ze houdt zich vooral bezig met het maken van creatieve video’s voor YouTube en probeert hierbij elke keer weer iets nieuws uit. Van grappige creatieve challenges tot een serieuze make-over in huis, van tekenen tot schilderen. Maar wat ze ook doet, één ding is altijd hetzelfde: Elke video geeft je plezier, of je zelf nou creatief bent of niet. Want in al deze video’s neemt ze jullie, op een vrolijke manier, graag mee in haar hele creatieve proces.

CreaChick is op woensdag, zaterdag en zondag aanwezig. Op deze dagen geeft zij om 15:30 uur een interview af in de Huiskamer.

Meet & Greet
Op woensdag 26 oktober, zaterdag 29 oktober en zondag 30 oktober komt CreaChick weer naar KreaDoe. Kom jij ook naar de lounge om met haar op de foto te gaan en haar nieuwste spulletjes te scoren? Verzeker jezelf van een ticket voor KreaDoe en reserveer hier je tijdslot. Heb je geen tijdslot gereserveerd? Dan kun je in de rij gaan staan. Als er tijd over is en je mazzel hebt kun je nog op de foto.

Woensdag
Op woensdag staat CreaChick de hele dag in het MUS Theater, waar je met haar op de foto kan. Daarnaast kan je in de speciale CreaChick stand natuurlijk haar spulletjes kopen: ook dit keer komt ze met nieuwe merchandise: zoals een trui en een poster! Ook neemt MUS haar nieuwste producten mee: een groot schetsboek en het super leuke besties boek, om samen met je besties in te vullen!

Liever koopjes van MUS scoren? Dat kan in de MUS stand! Daar vind je de leukste boeken voor €4,- per stuk en 3 voor een tientje!

Donderdag
Op donderdag kan je een workshop bij Julia Woning volgen. Meer informatie over wat voor workshop precies en waar je kan reserveren vind je hieronder.

Donderdagmiddag komt Christa Smits een workshop timeline journalen geven. Ze neemt haar twee boeken mee: het originele timeline journal, en de dan net verschenen lifetime editie. Deze nieuwe staat helemaal in het teken van autobiografisch schrijven. Deze uitgave biedt een complete werkwijze om levensverhalen te herinneren en een levenslijn te maken. In de uitgebreide Leidraad biedt de auteur tal van uitdagende oefeningen, vragen en voorbeelden, om je geheugen wakker te schudden.

Het Timeline journal is een mooi uitvouwbaar boek met daarin bullets en een lijn, waarop je je verhalen eenvoudig ordent in de tijd: met woorden en teksten, handlettering, foto’s of tekeningen. Lichtgrijze puntjes en een doorlopende lijn geven houvast, maar bieden volop ruimte voor eigen invulling. De elegante slipcase beschermt je persoonlijke creaties: verhalen zijn er immers om te bewaren en wie weet om te delen.

En natuurlijk vind je ook op donderdag weer de leukste koopjes voor €4,00– 3 voor €10,00 – in de MUS stand!

Programma donderdag:

9.30 – 10.15: Demonstratie/signeren Julia Woning

10.15 – 11.00: Workshop Aquarel Natuur Julia Woning (betaald – bestellen in haar shop)

Reserveren via: https://juliawoning.com/index.php/product/kreadoe-aquarelworkshop-nature/

11.20 – 12.05: Workshop Aquarel Abstract Julia Woning (betaald – bestellen in haar shop)

Reserveren via: https://juliawoning.com/index.php/product/kreadoe-aquarelworkshop-abstract/

13.30 – 14.30: Workshop Timeline journalen door Christa Smits

14.45 – 15.45: Workshop Timeline journalen door Christa Smits

16.00 – 17.00: Workshop Timeline journalen door Christa Smits

Reserveren via: https://calendly.com/muscreatief/volg-een-workshop-timeline-journalen-gegeven-door-christa-smits?month=2022-10

Vrijdag
Kom op vrijdag een workshop bullet journalen volgen bij Pls Lars en koop meteen zijn gloednieuwe, zelfontworpen bullet journal in de MUS stand! En hij wil hem vast ook bij je signeren 😉. Alle informatie om de workshop te reserveren, volgt snel.

Heb jij al eens van timeline journalen gehoord? Het is een gloednieuwe vorm van journalen waar we bij MUS erg blij van worden! Het Timeline Journal is een mooi uitvouwbaar boek met daarin bullets en een lijn. Deze lijn vormt de basis waarmee je meteen aan de slag kunt met tekst, handletteren, tekenen en andere creativiteitten. Met deze nieuwe werkwijze gebruik jij chronologie in jouw voordeel: van vakantieverslag tot het bijhouden van bijvoorbeeld je zwangerschap of het eerste jaar van je kindje.

Nieuwsgierig geworden? Volg dan een workshop in het MUS Theater, gegeven door @Myrthesbujo

Programma vrijdag

10.00 – 11.00: Workshop Natuurjournalen door Mirja Brandhoff

11.00 – 12.00: Workshop Natuurjournalen door Mirja Brandhoff

Reserveren via: https://calendly.com/muscreatief/volg-een-workshop-natuurjournalen-van-mirja-brandorff

13.00 – 13.45: Workshop PLS Lars

14.15 – 15.00: Workshop PLS Lars

Reserveren via: https://calendly.com/muscreatief/workshop-meet-en-greet-pls-lars?month=2022-10

15.00 – 16.00: Workshop Timeline journalen door Myrthesbujo

16.00 – 17.00: Workshop Timeline journalen door Myrthesbujo

Reserveren via: https://calendly.com/muscreatief/workshop-timeline-journalen-1?month=2022-10&date=2022-10-28

Zaterdag en zondag
Op deze dagen staat CreaChick de hele dag in het MUS Theater, waar je met haar op de foto kan. Daarnaast kan je in de speciale CreaChick stand natuurlijk haar spulletjes kopen: ook dit keer komt ze met nieuwe merchandise: zoals een trui en een poster! Ook neemt MUS haar nieuwste producten mee: een groot schetsboek en het super leuke besties boek, om samen met je besties in te vullen!

Liever koopjes van MUS scoren? Dat kan in de MUS stand. Daar vind je de leukste boeken voor €4,- per stuk en 3 voor een tientje!

 ]

 

 

 

EXPOSANT →