CreaChick

CreaChick

CreaChick is élke dag op het KreaDoe Lentefestival en je kunt haar zelfs ontmoeten!

Maris van Modem is een Nederlandse artiest en op internet bekend als CreaChick. Ze houdt zich vooral bezig met het maken van creatieve video’s voor YouTube en probeert hierbij elke keer weer iets nieuws uit. Van grappige creatieve challenges tot een serieuze make-over in huis, van tekenen tot schilderen. Maar wat ze ook doet, één ding is altijd hetzelfde: Elke video geeft je plezier, of je zelf nou creatief bent of niet. Want in al deze video’s neemt ze jullie, op een vrolijke manier, graag mee in haar hele creatieve proces.

CreaChick op het KreaDoe Lentefestival

Dit jaar staat CreaChick groter dan ooit op KreaDoe met een geheel eigen lounge! In de Huiskamer worden interviews gehouden met CreaChick en kom je meer over haar te weten en als klapper op de vuurpijl… Meet & greets! Wil jij een meet & greet met CreaChick? Reserveer dan een tijdslot. Dat kan hier! CreaChick neemt van alles mee naar KreaDoe, journals, stickers, stempels, kleurboek, puzzel en schetsboeken. Er vinden twee nieuwe, exclusieve lanceringen plaats: het lila schetsboek en Het grote CreaChick Doeboek. Ook de nieuwe merchandise wordt hier voor het eerst verkocht: Doppers met het CreaChick logo in 12 verschillende kleuren en een linnen tas met het CreaChick logo. Hoe leuk! Kom jij ook langs?

Bestel nu je ticket online het meest voordelig en gelijk de canvas shopper ontworpen door CreaChick!

Let op: je moet een ticket voor het KreaDoe Lentefestival kopen én een tijdslot reserveren met CreaChick. Zorg ervoor dat je beiden doet op de dag dat je KreaDoe bezoekt. Heb je nog geen ticket? Koop ‘m hier!  Scoor hier je ticket 

EXPOSANT →