“Onze tweede keer KreaDoe, op naar meer!”

annefleur
05 december 2023
1 min

KreaDoe 2023

‘’Dit was onze tweede keer op KreaDoe. Ik, Linda Maas, was samen met onze twee 8-jarige tweelingdochters, mijn moeder en mijn tante. In het voorjaar hadden we al een dagje KreaDoe gedaan nadat ik een reclame had gezien. Het KreaDoe Lentefestival was ons goed bevallen en daarom besloten we in het najaar weer terug te komen, dit keer beter voorbereid dan in april. We hadden opgezocht welke workshops we wilden volgen én of deze geschikt zouden zijn voor kinderen.

Bij aankomst hadden we een zelfgemaakte bloem van mijn dochter om op het grote logo te prikken, en ter plekke hebben we allemaal een andere bloem gemaakt. Vervolgens zijn we op zoek gegaan naar de workshop welke op onze lijst stond.

Na de lunch heb ik met mijn dochters een andere workshop gevolgd, namelijk ‘’maak een miniatuur landschap’’. Dit was een zeer leuke workshop waar we ruim 2 uur plezier hebben gehad met prachtige resultaten. Vervolgens hebben de kids nog een andere workshop gevolgd en heb ik zelf nog wat stands bezocht.

Nadat we hiermee klaar waren, hebben we met z’n alle nog wat geshopt. Inmiddels was de dag voorbij gevlogen en was het alweer 17.00 uur, de beurs ging dus sluiten. Met nog een tussenstop in Den Bosch voor een heerlijke pannenkoek, waren we om 21.00 uur weer veilig thuis!’’

annefleur