”Meer cre­a­ti­vi­teit thuis sinds KreaDoe Len­te­fes­ti­val: tekenen, armbanden maken en meer!”

Lentefestival 2024

Wat een leuke ervaring, samen met mijn echtgenoot en dochter van bijna 8 jaar naar KreaDoe Lentefestival!

Zondagochtend besloten we spontaan om naar de KreaDoeWat een leuke ervaring, samen met mijn echtgenoot en dochter van bijna 8 jaar naar de KreaDoe! Zondagochtend besloten we spontaan om naar de KreaDoe te gaan, tickets gekocht en gelijk op de fiets gestapt! Dochter wilde eerst naar het optreden van Luna kijken. Sindsdien hoor ik elke dag haar muziek in de slaapkamer van mijn dochter! Daarna zijn we langs vele stands gegaan, zo hebben we kaarsen gemaakt bij een leuk familiebedrijf dat met veel enthousiasme kaarsen kleurt. Uiteraard hebben we het nieuwste Jill-boek gekocht. Bij Roos Bakt hebben we mooie vormen gekocht om koekjes te bakken, en nog geen vijf minuten later hebben we toch het hele pakket bij haar stand gekocht. Wat een vriendelijke medewerkers ook weer hier! Bij de Kawaii-stand mocht mijn dochter haar eigen zakgeld spenderen. Ook al was de workshop bij het hout graveren vol, de medewerker was zo lief dat we wel een eigen naamplaatje konden maken! Erg attent en leuk om te doen! Sinds de KreaDoe wordt er thuis nog meer getekend, armbanden gemaakt en nog veel meer! Erg leuk om zoveel inspiratie op te doen! Lentefestival te gaan, we hebben tickets gekocht en zijn gelijk op de fiets gestapt!

Dochter wilde eerst naar het optreden van Luna Sabella kijken. Sindsdien hoor ik elke dag haar muziek in de slaapkamer van mijn dochter!

Daarna zijn we langs vele stands gegaan, zo hebben we kaarsen gemaakt bij een leuk familiebedrijf dat met veel enthousiasme kaarsen kleurt. Uiteraard hebben we ook het nieuwste Jill-boek gekocht.

Bij Roos Bakt hebben we mooie vormen gekocht om koekjes te bakken, en nog geen vijf minuten later hebben we toch het hele pakket bij haar stand gekocht. Wat een vriendelijke medewerkers ook weer hier!

Bij de Kawaii-stand mocht mijn dochter haar eigen zakgeld spenderen. Ook al was de workshop bij het hout graveren vol, de medewerker was zo lief dat we wel een eigen naamplaatje konden maken! Erg attent en leuk om te doen!

Sinds de KreaDoe wordt er thuis nog meer getekend, armbanden gemaakt en nog veel meer! Erg leuk om zoveel inspiratie op te doen!

Doordat wij zo last minute hadden besloten om te gaan, waren we niet op de hoogte dat we vooraf workshops konden reserveren. Dit is iets waar we een volgende keer zeker rekening mee houden. Desondanks hebben we het erg leuk gehad en is KreaDoe zeker voor herhaling vatbaar.

Deel

Gekopieerd
annefleur